Supra Forums banner
1 - 3 of 3 Posts

· My boss set me on fire!?!
Joined
·
684 Posts
Discussion Starter · #1 · (Edited)
1JZ in Car.. WITH Picts.. Few questions.

Well the motor is in the car. I have the harness extended, dash wiring done. But I a few issues..

There is a 4 pin connector that comes up by the starter. I dont know if I am missing a sensor or something but it is a 4 pin square connector, grey.

The seperate loom with 3 connectors on it. One long two row black connector, a grey multi pin connector, and a smaller black connector. I figure these went to the fuse boxes and such. I can not find a wiring schematic for this... Any tips.

I have been told the A/C plugs into the wiring harness on the body. This is a 92. I have the 1jz compressor, with the 7m top on it. Lines hooked up fine...

Thanks..

Car should be running by the end of this week.

Danny

Computer is acting up. Will add picts after I reset it. Damn Windows.....
 

· My boss set me on fire!?!
Joined
·
684 Posts
Discussion Starter · #5 ·
I got a 1/8 bsp to -4 adapter. From there I got a -4 90* to -4 straight braided line about 12" long. From there I got a T that accepts the line, takes the factory sensor, and takes a aftermarket sensor.


BTW that is not the A/C Plug. It is much smaller, and too far back. I have the AC plug already connected.


What about the other Fuse box connectors... what do I need to do to hook those up.

Thanks

Danny
 
1 - 3 of 3 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top