Supra Forums banner
1 - 4 of 4 Posts

·
1,150+ rwhp club
Joined
·
4,438 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Just installed 280's on a stock head/valves.

The car is a 6 speed.

I got it to idle perfectly. I've got anything over 4k rpm perfect. It's cruising at under 3k rpm with negitive vacuum that I'm experiencing a miss/buck. Air fuel seems to be in line. O2 FB is trimming out < +/- 4% Timing is in the mid 30's depending on rpm/load.

What should I do to tune out the miss/buck?

Thank you
 

·
Registered
Joined
·
174 Posts
JamesN1830 said:
Just installed 280's on a stock head/valves.

The car is a 6 speed.

I got it to idle perfectly. I've got anything over 4k rpm perfect. It's cruising at under 3k rpm with negitive vacuum that I'm experiencing a miss/buck. Air fuel seems to be in line. O2 FB is trimming out < +/- 4% Timing is in the mid 30's depending on rpm/load.

What should I do to tune out the miss/buck?

Thank you
Is this during tip in, steady state, decel under 3k? What O2's do you see when this occurs?
 

·
Premium Member
Joined
·
11,269 Posts
JamesN1830 said:
Just installed 280's on a stock head/valves.

The car is a 6 speed.

I got it to idle perfectly. I've got anything over 4k rpm perfect. It's cruising at under 3k rpm with negitive vacuum that I'm experiencing a miss/buck. Air fuel seems to be in line. O2 FB is trimming out < +/- 4% Timing is in the mid 30's depending on rpm/load.

What should I do to tune out the miss/buck?

Thank you


What are the a/fs? Big cams like to cruise richer than stockers!
 
1 - 4 of 4 Posts
Top