Supra Forums banner
1 - 6 of 6 Posts
G

·
Discussion Starter · #1 · (Edited)
i got 3 problems
my power antenna doesn't work anymore, how do i determine what is at fault?

i was told by someone that i hired to work on 89 Stock NA that i have struts in the front and shock absorbers in the back, but my haynes manual implies that i have shock absorbers all around

and just today i found a hole on the inside of the right quarterpanel in the plastic can this be patched or replaced?


i tried to search but i get a blank screen!! :rolleyes:
 

·
Professional White Man
Joined
·
2,673 Posts
my power antenna was broke when i bought the car and i just replaced it with a stationary one from autozone for like $5. We have shocks all around. And Im not sure what plastic you are talking about.
 

·
Dr. Jeff Lange
Joined
·
9,352 Posts
We have an unequal-length double-wishbone with a coil over shock setup on all 4 corners. There are no struts to be found.

Check the fuses for the antenna, is it trying to move, or not?

Take a pic of the plastic.
 
G

·
Discussion Starter · #4 ·
plastic is above the rear wheel, there is a hole and it is rusted, ill try to snap a pic today if i can
 

·
Dr. Jeff Lange
Joined
·
9,352 Posts
Plastic doesn't rust, haha. :p

Pics say 1000 words.
 

·
IJM Mafia!
Joined
·
2,627 Posts
i have the same problem with my antenna, but i think all it needs is a new motor and the plastic thing, but one question, if the antenna is bent (not broken, but just bent from being driven), should i get a new one, or will my current one be fine?
 
1 - 6 of 6 Posts
Top