Supra Forums banner

1 - 20 of 32 Posts

·
'95 SC300 2jzgte/T78
Joined
·
1,719 Posts
Daym 1st place must have been kickin to negate you to 2nd place?
 

·
1,150+ rwhp club
Joined
·
4,438 Posts
Discussion Starter #7
JP IMPORTZ said:
James,
The car looking good. How are the skinnies holding up? We drove our Weld set to the car show yesterday. The ride isn't that bad. What size tires are you running the rear? I think we have the same set up.
JPI

Jason, I saw that post. Your car looks tough as hell with the setup on it. I like how you rolled your fender.

Skinnies are awesome! Thanks again Larry.

The rear's are 15x10 7.5bs with a 325/50/15 Mickey DR.
 

·
Registered
Joined
·
2,171 Posts
James,
That's a GT42 right? I remember that video of you rippin that Cobra a new one hehe....also, what is she running at the track?

Those are some nice beefy tires in the rear :bigthumb: Lookin Good!

Andrew
 

·
Boost Junkie
Joined
·
12,614 Posts
James,

That looks hella nice. Do you have any rubbing problems in the rear? Congrats on a sweet ride.


Steve K.
 

·
1,150+ rwhp club
Joined
·
4,438 Posts
Discussion Starter #18
JP IMPORTZ said:
James,
Did you get the power steering pump issue workout? I'm taking off the power steering pump and a/c compressor myself. No more a/c in Texas weather :rolleyes: .
JPI

Yep, got her worked out. New pump and pully.

Your a much braver man then me to go no AC :)

As for rubbing... slight rubbing on launch and corners. The setup has <30 miles on it, so I'm still working out a couple small bugs. No rubbing in the straights though.

No times since the new setup (added AEM, 6speed rear, drag setup, adj. shocks) since last year.


Thanks everyone for the great feedback!
 
1 - 20 of 32 Posts
Top