Supra Forums banner

1 - 10 of 10 Posts
G

·
Discussion Starter · #1 ·
please help me i have an 87 turbo 5spd car which i put the jdm motor in a year ago it has ran great since now if i go and start the car up in the morning it runs great and will run perfect until i shut the car off if i start up inmmediately it still runs great if i wait a little while and then start it it has a miss....i have done the following to see if i can't locate it...new plugs...coilpacks... it doesn't miss on one cylinder in particular just a simple miss across all of them...if i let the car cool down all the way and start it up it runs perfect....i am stumped now and have no more ideas please help me oh yes if this helps i'm sure it isn't a vacuum leak i removed all the emissions when the motor went in .......and i checked the vacuum hoses that are left all good..i regrounded the coil packs and still nothing a few other mkiii guys are telling me temp sensor? does that sound right please help!!!
 
G

·
Discussion Starter · #3 ·
not real rough just a miss but like i said only when its after its warm and i restart it ...if i start it when it is cold and let it warm up i can drive it as far as i want i drove it over 400 miles today nonstop and not a problem??? until i shut it off and wait about ten minutes...
 

·
Scratching and Sniffing
Joined
·
2,849 Posts
meat said:
not real rough just a miss but like i said only when its after its warm and i restart it ...if i start it when it is cold and let it warm up i can drive it as far as i want i drove it over 400 miles today nonstop and not a problem??? until i shut it off and wait about ten minutes...
How long does this last for after you restart? Does the miss eventually go away or does it still persist even after driving. When either of my cars heat soak, I'll get the car started just run it at a high idle till it clears itself and then I'm good to go.
 

·
Premium Member
Joined
·
4,409 Posts
Any codes?

does sound like heatsoak though.
 
G

·
Discussion Starter · #7 ·
no codes.....it has went away after driving one time ...this will happen unless i let the motor completely cool down.......
 
1 - 10 of 10 Posts
Top