Supra Forums banner
1 - 10 of 10 Posts
G

·
Discussion Starter · #1 ·
okay, i took the car up the street and it was running great, went to turn aroun in a neighbors driveway and it started sputtering and didnt want to run right, like it was loosing power and then getting it back for a sec and then gone again, then it deid in my driveway and wont even turn over, everything comes on all lights,gauges ect. what would make it do this all of a sudden, please help:(
 
G

·
Discussion Starter · #4 ·
jsut tried push starting it, reved real high and then it would idle and back high again, head lights got real dim and it sputtered around 500 rpms and died again
 

·
The Great Kruso
Joined
·
4,230 Posts
Sounds like your alternator might be going out. Charge the battery that you have in there right now and try again. Let us know what happens...

Kruso
 

·
The Great Kruso
Joined
·
4,230 Posts
Ghetto start the car and disconnect the battery....if the car dies its your alternator if it stays alive then its good.

Kruso
 
G

·
Discussion Starter · #9 ·
had the same problem this morning, try sanding down the terminals on your battery and connectors, it worked for me, and i too had a new battery just wasnt getting enough power to run off of.
 
G

·
Discussion Starter · #10 ·
got it running, replaced the alt. and now the starter is stripped so i will do that in the morning but i push started it and it ran great again, thanks everyone
 
1 - 10 of 10 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top