Supra Forums banner

1 - 9 of 9 Posts

·
Supratruck Pilot
Joined
·
882 Posts
Discussion Starter #1
I've been having some misfire issues so I've installed the HKS DLI ignition. The install was very straightforward and the engine runs much smoother now. However, since installing it, the idle is very high. Normally, idle was somewhere around 8-900 but now it is around 2k. Even after warming up and driving around for about 10 minutes in 80 degree weather, it still idles high. Anyone else had a similar experience?
 

·
Shawn Davis
Joined
·
1,662 Posts
I installed one recently and didn't have anything like you described (in terms of high idle). I would definitely go over the wiring and confirm that everything looks good (tapped into the correct wires).
 

·
Premium Member
Joined
·
12,619 Posts
DLC, just wanted to say that your truck is a bad mother fucker. :eek: Love it!
 

·
Supratruck Pilot
Joined
·
882 Posts
Discussion Starter #4
FYRARMS said:
DLC, just wanted to say that your truck is a bad mother f****r. :eek: Love it!
Thanks, I kinda like it to :)

Just got back from driving it again and it seems to be okay now. Must have been a fluke. It idles a little higher now but not by much.
 

·
Registered
Joined
·
306 Posts
FYRARMS said:
DLC, just wanted to say that your truck is a bad mother fucker. :eek: Love it!

:agreed: that thing is bad ass. do you drive that on the street legally?
 

·
REVTECHRACING.COM
Joined
·
2,675 Posts
i disconnected my batt. also and my idle raised up for awhile and now it is smooth . must have been the ecu re-learning like martinf said.
 
1 - 9 of 9 Posts
Top