Supra Forums banner

1 - 11 of 11 Posts

·
Registered
Joined
·
147 Posts
Discussion Starter #1
i had a problem with the car studdering. at first i thought it was a small boost leak, so i replaced the IC piping and inspected the accordion and such.
Still had the problem so i went ahead and replaced my plugs with autolites. The plugs i had in before was not gapped so i did so this time.

Now im only boosting around 8 in 4th compared to 11-12 before. :sadance:

87t, intake, exhaust, bov, drjonez MBC

stock ct-26 awaiting 60-1 install.... anyone have 550 injectors for sale?
 

·
Premium Member
Joined
·
6,130 Posts
maybe check that the ic pipes are all tighten down... aight peace :chicken:
 

·
when this baby hits 88mph
Joined
·
2,198 Posts
since you have to take off the upper ic pipe id recheck those connections. esp the 3000 pipe to the throttle body.
also, if the plugs werent torqued down properly they will leak thru the threads.
 

·
Registered
Joined
·
481 Posts
jin-chuu said:
i had a problem with the car studdering. at first i thought it was a small boost leak, so i replaced the IC piping and inspected the accordion and such.
Still had the problem so i went ahead and replaced my plugs with autolites. The plugs i had in before was not gapped so i did so this time.

Now im only boosting around 8 in 4th compared to 11-12 before. :sadance:

87t, intake, exhaust, bov, drjonez MBC

stock ct-26 awaiting 60-1 install.... anyone have 550 injectors for sale?
I have some 550s pm me
 

·
ƒ=1/2π(√k/m)
Joined
·
10,086 Posts
Autolites come in at a whopping .042" gap I believe....

Not that it has anything to do with you boosting less... it's just a FACT.
 

·
Registered
Joined
·
147 Posts
Discussion Starter #11
i got the autolite 5503 i think? i gapped them to .32..... at least the studdering problem went away i just got back from work.
 
1 - 11 of 11 Posts
Top