Supra Forums banner
1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
14 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Yellow Electrical wiring Gas Engineering Motor vehicle
Yellow Electrical wiring Gas Engineering Motor vehicle

i have a 1987 mk3 Supra with a 7M GE and a w58 transmission. I recently did a heater core on this car andwhen putting it all back together, could not find a female end to this white plug pictured above. I don’t recall if it actually plugged into anything or not, but my ac nor my heat works anymore, also have a newfound rough idle. I was thinking the white plug had a female end, but am not sure, and wanted to see if anyone else could help. I don’t know if these issues are related, but I’m concerned and would really appreciate some help, thank you all!
 

·
Registered
Joined
·
14 Posts
Discussion Starter · #6 ·
Hmmm, sorry my friend but this one has stumped me. I found 2 connectors in the TSRM with this layout: B2, and 'G' in the AC circuit
View attachment 276937
However, I couldn't find one with only 4 pins present. Maybe a pic of the back of the connector could help. Then I could trace it by wire color.
I checked my car, an 89 turbo, but I couldn't find that connector or its counterpart. I don't have the factory engine harness though.
Okay, I’ll try and get a pic of the back asap. Thank you! I asked another Supra friend and he said the same as you
 

·
Registered
Joined
·
14 Posts
Discussion Starter · #9 ·
Since I was just under there today, I took a look. Mine has that white plug and a mate. The mate disappears into the harness, so I really couldn't trace anything. But, does your car have ABS? Mine does. The ABS computer is above the glove box next to the engine controller.
Mine doesn’t have ABS, it also doesn’t have TEMS, if that helps
 
1 - 5 of 5 Posts
Top