Supra Forums banner

1 - 20 of 31 Posts

·
Registered
Joined
·
583 Posts
Discussion Starter #1
like i have said i searched for three days before making a new post.

I have an 88 N/a automatic. ive replaced the ecu and the coil. but when i go to start the car it turns over but refuses to spark. I also noticed i have no check engine light at all. Ive checked the bulb for it and the wires for it too. I have checked every fuse i can think of.
 

·
Registered
Joined
·
583 Posts
Discussion Starter #3
checked the efi fuse and it is fine
 

·
Registered
Joined
·
583 Posts
Discussion Starter #5
ive checked the fuse but what do you mean by circuit ive been looking through the tsrm this whole time as well.
 

·
Registered
Joined
·
294 Posts
check the efi fuse in side the engine bay, then check the ignition fuse to the left of the driver seat. that would cause a no engine check light as well.

when you bypass the fuel pump via diagnostic box does fuel flow?
 

·
Registered
Joined
·
583 Posts
Discussion Starter #8
did all the above
 

·
Registered
Joined
·
583 Posts
Discussion Starter #10
no i changed the coil though.
 

·
Registered
Joined
·
583 Posts
Discussion Starter #13
well the wires that go from the computer to the coil are fine so im guessing there is a different wire that s fucking with the ecu.
 

·
Registered
Joined
·
583 Posts
Discussion Starter #15
i did that lol. i have the whole wiring harness in my bedroom lol
 

·
Registered
Joined
·
583 Posts
Discussion Starter #16
okay i checked the whole wiring harness and its all good so what else is left to check??
 

·
Registered
Joined
·
620 Posts
I've only seen this twice, but check the +B trace on the ECU. You'll have to remove the cover on it to do this. The first resistor on this trace may be blown.
 
1 - 20 of 31 Posts
Top