Supra Forums banner
1 - 12 of 12 Posts

·
Registered
Joined
·
838 Posts
Discussion Starter · #1 · (Edited)
yesterday i floored the gas all the way down and under hard acceleration something cuts off , rpms went down to 1000 and stayed there for about 5 sec , there was no response to gas pedal at all , and this keeps happening all the time now when i pressing the gas really hard , after 5 sec everything goes back to mormal
please help
 

·
boost freak
Joined
·
10,042 Posts
please learn to post useful subject titles and use proper grammar...

it would also help if we knew what yr your car was, NA or turbo, mods, etc....
 

·
Registered
Joined
·
838 Posts
Discussion Starter · #3 ·
drjonez said:
please learn to post useful subject titles and use proper grammar...

it would also help if we knew what yr your car was, NA or turbo, mods, etc....
89 turbo
all stock , hks ssqv bov
sorry for grammar, 2 years in country
 

·
boost freak
Joined
·
10,042 Posts
crazyone2044 said:
...sorry for grammar, 2 years in country
in that case, np.

anyway, i'd guess you blew off an IC pipe and now have a massive boost leak. does the car blow any smoke when you try to accelerate?
 

·
Registered
Joined
·
838 Posts
Discussion Starter · #7 ·
drjonez said:
in that case, np.

anyway, i'd guess you blew off an IC pipe and now have a massive boost leak. does the car blow any smoke when you try to accelerate?
no smoke
thanks for quick reply
 

·
DFWSupras
Joined
·
1,627 Posts
TPS might have gone bad. Might have not liked the throttle open that much?????? like Adam said check for codes
 
1 - 12 of 12 Posts
Top