Supra Forums banner
1 - 2 of 2 Posts

·
powered by
Joined
·
998 Posts
The line goes from the pump,to the rack, but bolts under the oil pan-the U shaped cooler goes there. I used it for awhile but never could get it to not leak, no clue why, new oem hose,tried everything, hose was fine, just wouldn't seal. I am now using a line straght from the pump to rack, -6an braided. No leaks. You have to figure out a way to run lines from the resivouir to a cooler, back to the pump. I used a permacool ps cooler and rubber lines, it's low pressure there.
 

·
powered by
Joined
·
998 Posts
It would never seal right going into the pump, at the banjo bolt. I never could figure out why. Replaced all the banjo bolts with new 2jz ones,tried the 1jz ones again,new gaskets,even swapped pumps. Had the hose replaced under parts warrenty and after all that, it leaked just the same, it also never seemed to bleed all the air out. I'll try and get some pics soon, it's only like a 1 foot section of hose.I didn't bother routing it under the pan, already have the other/better cooler. I used a 3 way "T" fitting and a fuel injection adapter from earls to fit the idle up valve in, came out nice. I had hose, but all the fittings I think were under 100.00 and it looks way better and doesn't leak a drop. I didn't even use the special PS hose, just regular -6 I had left over. I'll try and snap some pics tonight or tomorrow....
 
1 - 2 of 2 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top