Supra Forums banner

1 - 9 of 9 Posts

·
Registered
Joined
·
28 Posts
Discussion Starter #1
Does anyone have an experience with the Philip HID Lights that MVP Sells ? I know it is supposed to be plug and play but so far it has not been. The problem i heard from my mechanic is that the lights will not stay on. It will flash on then disappear.

Thanks in advance.
 
J

·
Guest
Joined
·
0 Posts
If your lights do not light, then the polarity is reversed and you will need to rotate the connector 180 degrees.
 

·
Lemonade Tycoon
Joined
·
214 Posts
Check the fuses...use a 15A fuse for the headlights instead of the 10A one...I've come across some people with this problem and replacing the fuse worked.
 

·
Super Moderator!!ON PATROL ALL OVER!!
Joined
·
10,459 Posts
most phillips kits come with the conector reversed
the plug the goes to your stock harness just reverse the plug fromthe hid kit!(use it upside down) and it should work!
 

·
road hazard
Joined
·
452 Posts
RanGer498 said:
most phillips kits come with the conector reversed
the plug the goes to your stock harness just reverse the plug fromthe hid kit!(use it upside down) and it should work!
Ranger, will your HID lights require a 15A fuse instead of the stock 10A? by the way, could you shoot me an email when you receive my check and mail out the lights?

thanks
 

·
Super Moderator!!ON PATROL ALL OVER!!
Joined
·
10,459 Posts
im using the stock 10amp fuse in my car there should be no need for the 15 amp fuse on my kit if yoiu use the supplyed relay !
i will sent you an email when i recive the check with a tracking # ok!
toysupra1 said:


Ranger, will your HID lights require a 15A fuse instead of the stock 10A? by the way, could you shoot me an email when you receive my check and mail out the lights?

thanks
 
S

·
Guest
Joined
·
0 Posts
RanGer498 said:
im using the stock 10amp fuse in my car there should be no need for the 15 amp fuse on my kit if yoiu use the supplyed relay !
i will sent you an email when i recive the check with a tracking # ok!
hi, my supra comes with stock 15a fuse for the low beams. but the hid producer recommends 20amps. and my hid's are not bright at all. what should i do?
 
1 - 9 of 9 Posts
Top