Supra Forums banner
1 - 11 of 11 Posts

·
Banned
Joined
·
1,455 Posts
Discussion Starter · #1 ·
hey guys... i've a slight problem with my tranny...

forward's everything perfect... but REVERSE ... i just can go for ~1mph ... if i pull the pedal, RPM goes up, but no acc.
no noise... nothing... just a very very very slow acc ... max. 3mph...

what happened?
 

·
Banned
Joined
·
1,455 Posts
Discussion Starter · #3 ·
done... very ok ... ;(
 

·
Ludicrous speed! GO!
Joined
·
959 Posts
Pull tranny trouble codes yet?
 

·
Banned
Joined
·
1,455 Posts
Discussion Starter · #5 ·
nope ;(


no other ideas ?
 

·
0 to gas station in 5 sec
Joined
·
1,012 Posts
when the transmission on my camry went, reverse was the first to go, the rest of the gears went a week or two later.

Sounds like maybe the reverse wet clutch bit the dust or there's something stopping fluid from reaching it correctly.
 

·
what would jesus drift?
Joined
·
987 Posts
try to change the filter??
 

·
SUPRAF0RUMS TROLL
Joined
·
1,610 Posts
filters not gona do jack... if hes going fine in the foward gears ... it is his reverse clutch pack that has gone bad...

let me ask you something though matce... were you going reverse and popping it into drive real quick to do a big burnout?... thats the only thing that i can think of that would destroy your reverse clutch pack
 

·
Banned
Joined
·
1,455 Posts
Discussion Starter · #11 ·
nope ... no burnouts with R->D ... mhm... sounds like trannys gone ...

okay guys ... so i will destroy it completely and change *G*

no MT-swap .. i like AT :) ... but will have to upgrade i think :bigthumb:

thanks!
 
1 - 11 of 11 Posts
Top