Supra Forums banner
1 - 14 of 14 Posts

· Registered
Joined
·
547 Posts
Discussion Starter · #1 · (Edited)
the car is all put back together, we went to start it last night, and it would crank over, but not fire. i realize that there are several plugs in the wiring that are not connected though. some i may need, some not. but there's one mess in particular that confuses me... i made a diagram to help make sense of it. what is all of this supposed to go to?
 

· Registered
Joined
·
547 Posts
Discussion Starter · #6 ·
i believe all dash wires are hooked up, though there are some just hanging. though im not sure which ones i need because i dont have everything in the dash. ie: no a/c (lines, condenser, compressor, box behind the dash), no heater core (not just bypassed, all components pulled), no climate control at all, no fans. do you want pics of all the rest of the not connected connectors?
 

· Registered
Joined
·
547 Posts
Discussion Starter · #7 ·
ok here's some pics of what the diagram is of.
here's the big gray connector coming off the harness right before the ignitor

here's the two connectors that come off and are connected to eachother

and here's the last connector not going anywhere, plus the two other wires coming off the grey connector, and the last two wires coming out of the last connector.

hope this helps...
 
1 - 14 of 14 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top