Supra Forums banner

1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter #1
Hiya guys ,My name is antoni im from england and im new to the supra form, i dunno if anyone has / had this problem but couple days ago started the supra up was fine no problems, yesterday when to start it up and it would just stall straight away even if i try and keep tapping the throttle pedal to give it some more gas... theres no alarm / immobilser on it as there was an aftermarket one fitted but was causing problems so i took it all out and was all fine till yesterday.theses are the things ive checked...

ive checked theres a spark from the coil pack,
the fuel pump is switching on and off when ignition is on

but ill be checking the fuel filter, ill be taking the fuel pump out and checking its condition of it , and ill be checking the spark plugs

can anyone shed some light to this..?? is there an inertia fuel cut off..??
 

·
Registered
Joined
·
13 Posts
You have gas, you have spark, it cranks then dies.

If it’s been sitting long, bad gas?
Fouled plugs?
Crank Position Sensor
Cam Position Sensors
 

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter #3
So had a spare hour, my mate came down and help me check a few bit out, took the fuel pump ecu out and took the casing off gave it a tap, then I thought I’ve broken it turned the key and it only started..!!
247637
 

·
Registered
Joined
·
13 Posts
That ball in your hand looks like solder.

Show us a close up of the board, component side down.
 
1 - 4 of 4 Posts
Top