Supra Forums banner
1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
40 Posts
Discussion Starter · #1 · (Edited)
i have an 88 supra turbo...my old turbo seals blew so the car had sat for a lil while but i finally put it back together with a gt35r. when i went to turn it on it kicks over but turns right off. if i give it some gas as im cranking it, it will start but wont run right at all until over about 2000 rpms. before the repair it ran fine even with a huge a/r 1.15 compaired to the gt35r which has a smaller hot side, not sure what a/r that one is off the the top of my head. some one help me please, also please let me kno if the video doesnt work. thank you

http://www.youtube.com/watch?v=Llwn6TzB2BI
 

·
Member *****Supra's
Joined
·
1,069 Posts
Put the video on you tube. All I can think of have all the ic pipes hooked up? Or sensors plugged in? Have any engine codes?
 

·
Registered
Joined
·
40 Posts
Discussion Starter · #3 ·
every thing is hooked up and tight no check engine light...i could use a new o2 but even before i took the old turbo out it ran without an o2 hooked up at all..did the video work or no
 

·
Member *****Supra's
Joined
·
1,069 Posts
I'm not able to watch it at this point. But everyone else is able to watch a video on you tube.. just saying
O2 is for idle reading and cursing reading (narrow band) to the ecu. It does nothing in WOT.
How's you AFM?
 

·
Registered
Joined
·
40 Posts
Discussion Starter · #5 ·
as far as i kno the afm is fine im gonna get a new one just to check and im gonna check the spark plugs to make sure their not fouled out...the video for some reason wont work on you tube either.
 

·
Member *****Supra's
Joined
·
1,069 Posts
Go stock on the plugs. Denso brand. Are your plugs white and ashy?
 
1 - 7 of 7 Posts
Top